ORWEJA

Inschijven voor proeven via My Orweja
(klik hier voor meer info)

Digitaal inschrijven met My ORWEJA.

Vanaf mei 2013 is het alleen nog maar mogelijk in te schrijven voor jachthondenproeven, OWT’s en veldwedstrijden via het nieuwe digitale ORWEJA wedstrijdensysteem My ORWEJA.

Dit jaar wordt het mogelijk in te schrijven voor jachthondenproeven en veldwedstrijden met het nieuwe digitale ORWEJA wedstrijdensysteem My ORWEJA. Voor deelnemers wordt het een stuk eenvoudiger om in te schrijven voor jachthondenproeven en veldwedstrijden. Bovendien kunnen deelnemers een profiel aanmaken zodat gegevens nog maar één keer ingevoerd hoeven te worden zelfs bij het inschrijven voor meerdere proeven, veldwedstrijden of OWT’s. My ORWEJA wordt vanaf mei 2013 voor alle inschrijvingen gebruikt. In de kalenders kunt u direct zien welke wedstrijden beschikbaar zijn voor digitale inschrijving. Hoe werkt My ORWEJA? Op My ORWEJA kunt u uw eigen profiel aanmaken met uw persoonlijke gegevens en uiteraard de gegevens van uw hond(en). Dit blijft allemaal online opgeslagen zodat u deze gegevens direct kunt gebruiken bij het inschrijven. Ook kunt u gegevens kwijt zoals de stamboom van uw hond, lidmaatschapgegevens van de KNJV en/of rasverenging(en) maar bijvoorbeeld ook de gegevens van voorjagers.

My ORWEJA na de jachthondenproef, MAP, veldwedstrijd of OWT .

De uitslagen vind u straks terug in My ORWEJA. De uitslagen en andere gegevens worden door de organiserende vereniging ingevoerd waardoor deze direct voor de deelnemers beschikbaar zijn.

De verschillende soorten wedstrijden:
De KNJV proeven.
(klik hier voor meer info)
op C-, B- en A-niveau.

Orweja workingtesten.
(klik hier voor meer info)

MAP's
(klik hier voor meer info)

Veldwedstrijden.
(klik hier voor meer info)